Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

μικροσωμα σκυλια για σπιτι χαριζονται

ζακυνθος διαμονη λαγανας

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στην Κνέσετ, όπου παρουσίασε τον ετήσιο απολογισμό της υπηρεσίας του, ο Αργκαμάν σημείωσε ότι «το επίπεδο της τρομοκρατίας μειώθηκε φέτος, με 54 επιθέσεις έναντι 108 το 2016».


μικροσωμα σκυλια για σπιτι χαριζονται

«Ο αριθμός των επιθέσεων που αποτράπηκαν αυξήθηκε», πρόσθεσε ο επικεφαλής της Σιν Μπετ.


Όμως, κατά τον ίδιο, «το παλαιστινιακό μέτωπο έχει γίνει πολύ ασταθές», τόσο «η Γάζα» όσο και «η Ιουδαία-Σαμάρεια»—με αυτή την ονομασία οι ισραηλινές αρχές αναφέρονται στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη—«έπειτα ασφαλώς από την διακήρυξη του Τραμπ».


Την 6η Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι η Ουάσινγκτον αναγνωρίζει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, ερχόμενος σε ρήξη με τη θέση της διεθνούς κοινότητας, που κρίνει ότι το οριστικό καθεστώς της πόλης πρέπει να διευθετηθεί στο πλαίσιο των ισραηλινοπαλαιστινιακών διαπραγματεύσεων.


Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ εκτίμησε ότι η σχετική ηρεμία που επικρατούσε πριν από την ανακοίνωση του αμερικανού προέδρου ήταν «απατηλή»: «Η Χαμάς (που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας) προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις να οργανώσει επιθέσεις στην Ιουδαία-Σαμάρεια (τη Δυτική Όχθη) για να προκαλέσει την αποσταθεροποίηση της Παλαιστινιακής Αρχής» της οποίας προεδρεύει ο Μαχμούντ Αμπάς, υποστήριξε.


«Την προσεχή περίοδο θα έχουμε το καθήκον να αντιμετωπίσουμε πολλές προκλήσεις, ιδίως μετά τις προτροπές και τα καλέσματα σε διαδηλώσεις στους δρόμους που έκανε η Παλαιστινιακή Αρχή» σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αμερικανική απόφαση για την Ιερουσαλήμ, πρόσθεσε ο Ναντάβ Αργκαμάν.


Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Σιν Μπετ, αποτράπηκαν μέσα στο 2017 περίπου 400 επιθέσεις, ανάμεσά τους 13 επιθέσεις καμικάζι και εννέα σχέδια απαγωγής Ισραηλινών. Εξάλλου εξαρθρώθηκαν 148 πυρήνες της Χαμάς στη Δυτική Όχθη, πάντα κατά τον Αργκαμάν.





ξυλινο δεντρο jumbo

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

youtube νταλαρας κουγιουμτζης

κτελ μεσσηνιας κηφισος τηλ Ειδικότερα, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νησων Αιγαίου ανακοίνωσε το κατά πλειοψηφία προτεινόμενο Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, των εμπορικών συλλόγων μελών της λεκανοπεδίου Αττικής, ως ακολούθως: youtube νταλαρας κουγιουμτζης διακοπες κωνσταντινουπολη απο κρητη Πέμπτη 29 Μαρτίου από 9:00 έως 21:00 Παρασκευή 30 Μαρτίου από 9:00 έως 21:00 Σάββατο 31 Μαρτίου από 9:00 έως 18:00 Κυριακή 1 Απριλίου από 11:00 έως 18:00 Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου από 9:00 έως 21:00 Μ. Τρίτη 3 Απριλίου από 9:00 έως 21:00 Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου από 9:00 έως 21:00 Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου από 9:00 έως 21:00 Μ. Παρασκευή 6 Απριλίου από 13:00 έως 19:00 Μ. Σάββατο 7 Απριλίου από 9:00 έως 15:00

περιγραφω τη γειτονια μου εκθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, ο δικυκλιστής κινούταν από Λαμία προς Δομοκό και εμβόλισε αυτοκίνητο που επιχείρησε αναστροφή ή βγήκε κάθετα στο δρόμο από πάρκινγκ που βρίσκεται στο 1ο χλμ Λαμίας-Δομοκού, λίγο μετά τον κόμβο της Ξηριώτισσας. περιγραφω τη γειτονια μου εκθεση Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άτυχος δικυκλιστής, αλλά και ο οδηγός του αυτοκινήτου σκοτώθηκαν ακαριαία. χοντρο αλατι μεσολογγιου Στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Τροχαία, χωρίς ωστόσο να μπορέσει κάνεις να βοηθήσει τους δυο οδηγούς που διακομίστηκαν νεκροί στο νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός της μηχανής είναι 27χρονος στρατιωτικός από Λαμία και μόλις είχε αγοράσει τη μηχανή. Ο 57χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ήταν επίσης Λαμιώτης και διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων. Τα ακριβή αίτια του διπλού θανατηφόρου ερευνά η τροχαία Λαμίας. pillsbury pizza timi

τζακι νερου ξυλου πελλετ

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία τζακι νερου ξυλου πελλετ Αττική καιρός: γενικά αίθριος. άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. εχει αλλη σημαδια φετα ηπειρος ελαφρυ θερμιδες Θεσσαλονίκη καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Μακεδονία, Θράκη καιρός: Στην κεντρική Μακεδονία λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 βαθμιαία πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. θερμοκρασία: από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος καιρός: γενικά αίθριος. Τ