Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

παιχνιδια του τζαστιν πιπερ

λαϊκό λαχείο 43η κλήρωση

Η ατμόσφαιρα πάντως με την συνεχή στοχοποίηση αστυνομικών, αλλά και τα τελευταία περιστατικά με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν στο Πρωτοδικείο, μυρίζει μπαρούτι.


παιχνιδια του τζαστιν πιπερ

Σχεδόν κάθε βράδυ υψηλόβαθμοι αξιωματικοί κάνουν ελέγχους σε τμήματα και σκοπιές, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Αριστείδης Ανδρικόπουλος μαζί με τους αντιστράτηγους που βρίσκονται στην ηγεσία του Σώματος πήγαν αιφνιδιαστικά χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης.


Ήδη έχουν δοθεί εντολές να μετακινηθούν από τα αστυνομικά τμήματα όλα τα κατασχεμένα αυτοκίνητα που βρίσκονται σταθμευμένα, ενώ οι συσκέψεις που γίνονται επικεντρώνονται στις σαφείς εντολές για αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας των αστυνομικών.


Για την παραμονή αλλά και την ημέρα εορτασμού του Πολυτεχνείου, η ηγεσία της ΕΛΑΣ έχει δώσει εντολές να φυλαχτούν τα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας και όλα τα κυβερνητικά κτήρια.


Πάντως υπάρχουν περίπου 30 άτομα αντιεξουσιαστές που δεν αποκλείεται με τις ομάδες τους να θελήσουν να προκαλέσουν επεισόδια κυρίως όμως στην περιοχή των Εξαρχείων με το γνωστό κρυφτό με τις δυνάμεις των ΜΑΤ.


Οι φόβοι των αστυνομικών έχουν να κάνουν και με κτήρια που είναι σε κατάληψη στα Εξάρχεια και οι Αρχές δεν μπορούν να έχουν εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει εκεί και πώς θα χρησιμοποιηθούν οι συγκεκριμένοι χώροι σε περίπτωση επεισοδίων.


Επίσης ήδη έχει ξεκινήσει διακριτικά ο έλεγχος σε φρεάτια και ειδικές "καβάντζες" στην περιοχή των Εξαρχείων για κρυμμένες μολότοφ καθώς ακόμα και πέρσι οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει έτοιμες μολότοφ.


Το κυριότερο είναι για τους αστυνομικούς να ακολουθούν τις εντολές του κέντρου επιχειρήσεων που θα έχει το γενικό συντονισμό ενώ υψηλόβαθμα στελέχη θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία στην Αθήνα για να μεταφέρουν την πραγματική εικόνα.



φαρουκ ορχομενος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

youtube νταλαρας κουγιουμτζης

κτελ μεσσηνιας κηφισος τηλ Ειδικότερα, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νησων Αιγαίου ανακοίνωσε το κατά πλειοψηφία προτεινόμενο Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, των εμπορικών συλλόγων μελών της λεκανοπεδίου Αττικής, ως ακολούθως: youtube νταλαρας κουγιουμτζης διακοπες κωνσταντινουπολη απο κρητη Πέμπτη 29 Μαρτίου από 9:00 έως 21:00 Παρασκευή 30 Μαρτίου από 9:00 έως 21:00 Σάββατο 31 Μαρτίου από 9:00 έως 18:00 Κυριακή 1 Απριλίου από 11:00 έως 18:00 Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου από 9:00 έως 21:00 Μ. Τρίτη 3 Απριλίου από 9:00 έως 21:00 Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου από 9:00 έως 21:00 Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου από 9:00 έως 21:00 Μ. Παρασκευή 6 Απριλίου από 13:00 έως 19:00 Μ. Σάββατο 7 Απριλίου από 9:00 έως 15:00

περιγραφω τη γειτονια μου εκθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, ο δικυκλιστής κινούταν από Λαμία προς Δομοκό και εμβόλισε αυτοκίνητο που επιχείρησε αναστροφή ή βγήκε κάθετα στο δρόμο από πάρκινγκ που βρίσκεται στο 1ο χλμ Λαμίας-Δομοκού, λίγο μετά τον κόμβο της Ξηριώτισσας. περιγραφω τη γειτονια μου εκθεση Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άτυχος δικυκλιστής, αλλά και ο οδηγός του αυτοκινήτου σκοτώθηκαν ακαριαία. χοντρο αλατι μεσολογγιου Στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Τροχαία, χωρίς ωστόσο να μπορέσει κάνεις να βοηθήσει τους δυο οδηγούς που διακομίστηκαν νεκροί στο νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός της μηχανής είναι 27χρονος στρατιωτικός από Λαμία και μόλις είχε αγοράσει τη μηχανή. Ο 57χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ήταν επίσης Λαμιώτης και διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων. Τα ακριβή αίτια του διπλού θανατηφόρου ερευνά η τροχαία Λαμίας. pillsbury pizza timi

τζακι νερου ξυλου πελλετ

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία τζακι νερου ξυλου πελλετ Αττική καιρός: γενικά αίθριος. άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. εχει αλλη σημαδια φετα ηπειρος ελαφρυ θερμιδες Θεσσαλονίκη καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Μακεδονία, Θράκη καιρός: Στην κεντρική Μακεδονία λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 βαθμιαία πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. θερμοκρασία: από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος καιρός: γενικά αίθριος. Τ