Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

εξασκουμαι κλιση

Σοκάρει η κατάθεση της 19χρονης για τον βιασμό στη Ρόδο: «Με χτυπούσαν για να συνευρεθώ μαζί τους»

«Να ανοίξουν στόματα», ζητά ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη


εξασκουμαι κλιση

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο 19χρονος Αλβανός φερόμενος ως δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη κατηγορείται για τον βιασμό μίας κοπέλας με αναπηρία, τον οποίο διέπραξε τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης.


οαεδ κατασκηνωση 2015 λιστα ονοματων

ιδανικες καλλιεργειες



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως έγινε γνωστό μετά τη σύλληψη ενός 23χρονου συνεργού του, οι δύο τους παρέσυραν μια 19χρονη κοπέλα με αναπηρία σε ερημική τοποθεσία, την χτύπησαν και την βίασαν.

Τα όσα καταγγέλλει η κοπέλα που αντιμετωπίζει αναπηρία κατά 67% προκαλούν φρίκη, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.



«Καθόμασταν στον Ευαγγελισμό όταν ο Α... (19χρονος) μαζί με τον Γ... (23χρονος) μου πρότειναν να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο για να ακούσουμε μουσική. Όταν φτάσαμε στο "Ενυδρείο" ο Α... (19χρονος) με χτύπησε και με υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα. Εγώ φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσουν. Τότε με απειλές και χτυπήματα με πήραν και με κατέβασαν στην παραλία, δίπλα στις δημόσιες τουαλέτες. Εκεί με χτυπούσαν και οι δύο, προκειμένου να συνευρεθώ μαζί τους».

Ξεσπά ο πατέρας της Τοπαλούδη

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης ξεσπά και ζητά να τιμωρηθούν και οι γονείς των δύο δολοφόνων της κόρης του.

«Είμαι σίγουρος ότι θα βγουν και άλλα περισσότερα. Είναι δικαίωση της ψυχής της Ελενίτσας των κοριτσιών που έχουν υποστεί ό, τι έχουν υποστεί. Το δυσάρεστο είναι ότι εκτός από αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα που έκαναν στην κορούλα μας, συνέχισε ένας εκ των δραστών. Αυτό το τερατούργημα… να κάνει και σε άλλα κοριτσάκια, και το έκανε και σε άτομο με ειδικές ανάγκες» λέει στο Star και προσθέτει:

«Εφόσον ήταν ικανός χωρίς ίχνος συνείδησης να κάνει αυτό που έκανε σε αυτό το κοριτσάκι, να φανταστούμε τι έκανε στον βίο του όλο τον προηγούμενο καιρό. Μήπως πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και οι γονείς τους;».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

youtube νταλαρας κουγιουμτζης

κτελ μεσσηνιας κηφισος τηλ Ειδικότερα, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νησων Αιγαίου ανακοίνωσε το κατά πλειοψηφία προτεινόμενο Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, των εμπορικών συλλόγων μελών της λεκανοπεδίου Αττικής, ως ακολούθως: youtube νταλαρας κουγιουμτζης διακοπες κωνσταντινουπολη απο κρητη Πέμπτη 29 Μαρτίου από 9:00 έως 21:00 Παρασκευή 30 Μαρτίου από 9:00 έως 21:00 Σάββατο 31 Μαρτίου από 9:00 έως 18:00 Κυριακή 1 Απριλίου από 11:00 έως 18:00 Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου από 9:00 έως 21:00 Μ. Τρίτη 3 Απριλίου από 9:00 έως 21:00 Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου από 9:00 έως 21:00 Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου από 9:00 έως 21:00 Μ. Παρασκευή 6 Απριλίου από 13:00 έως 19:00 Μ. Σάββατο 7 Απριλίου από 9:00 έως 15:00

περιγραφω τη γειτονια μου εκθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, ο δικυκλιστής κινούταν από Λαμία προς Δομοκό και εμβόλισε αυτοκίνητο που επιχείρησε αναστροφή ή βγήκε κάθετα στο δρόμο από πάρκινγκ που βρίσκεται στο 1ο χλμ Λαμίας-Δομοκού, λίγο μετά τον κόμβο της Ξηριώτισσας. περιγραφω τη γειτονια μου εκθεση Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άτυχος δικυκλιστής, αλλά και ο οδηγός του αυτοκινήτου σκοτώθηκαν ακαριαία. χοντρο αλατι μεσολογγιου Στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Τροχαία, χωρίς ωστόσο να μπορέσει κάνεις να βοηθήσει τους δυο οδηγούς που διακομίστηκαν νεκροί στο νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός της μηχανής είναι 27χρονος στρατιωτικός από Λαμία και μόλις είχε αγοράσει τη μηχανή. Ο 57χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ήταν επίσης Λαμιώτης και διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων. Τα ακριβή αίτια του διπλού θανατηφόρου ερευνά η τροχαία Λαμίας. pillsbury pizza timi

τζακι νερου ξυλου πελλετ

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία τζακι νερου ξυλου πελλετ Αττική καιρός: γενικά αίθριος. άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. εχει αλλη σημαδια φετα ηπειρος ελαφρυ θερμιδες Θεσσαλονίκη καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Μακεδονία, Θράκη καιρός: Στην κεντρική Μακεδονία λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 βαθμιαία πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. θερμοκρασία: από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος καιρός: γενικά αίθριος. Τ