Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

δικοκκο σιταρι γλουτενη

κειμενα για διαφημιση εστιατοριου

«Έχω μιλήσει εκτεταμένα για αυτό, έχω στείλει επιστολή στον πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου Νίκο Βούτση ότι η Βουλή λειτουργεί στα όρια της συνταγματικότητας. Οι εκλογές έχουν ένα κόστος, αλλά η παραμονή της κυβέρνησης είναι ακόμα πιο ακριβή», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε πως «ένας τρόπος υπάρχει, ο λαός να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, με τις εκλογές».


δικοκκο σιταρι γλουτενη

wireless charger of iphone 6

Ερωτηθείς για την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, είπε ότι δεν βιάζεται εκείνος για εκλογές αλλά το 85% των πολιτών, ενώ τόνισε πως και σε περίπτωση αυτοδυναμίας θα αναζητήσει ευρύτερες συμμαχίες για να προχωρήσει ένα γενναίο μεταρρυθμιστικό έργο.


Αναφερόμενος στην χθεσινοβραδινή του ομιλία στη ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε πως «πρότεινα ένα διαφορετικό μείγμα οικονομικής πολιτικής κοστολόγησα το ύψος του οικονομικού προγράμματος, κατά συνέπεια το σχέδιο που προτείναμε είναι απολύτως εφαρμόσιμο», ενώ διευκρίνισε πως «αυτό θα γίνει υπό την προϋπόθεση να διαπραγματευτούμε με τους εταίρους το ύψος των πλεονασμάτων. Πιστεύουμε ότι μπορούμε γιατί είμαστε αξιόπιστοι. Μπορούμε να τους πείσουμε».


Το πρόγραμμα της ΝΔ δεν είναι στον αέρα, μίλησα για περικοπές φορολογικών συντελεστών με παράλληλη περικοπή δαπανών, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, ενώ ερωτηθείς για τη μείωση των πλεονασμάτων, υπενθύμισε πως πρώτος έβαλε το θέμα ο ίδιος, ακολούθησε ο Γιάννης Στουρνάρας και στη συνέχεια ο Α. Τσίπρας, όμως ο πρωθυπουργός δεν είναι αξιόπιστος και δεν μπορεί να το διαπραγματευτεί με τους εταίρους, τόνισε.


Για το χρέος είπε ότι πράγματι χρειάζεται διευθέτηση αλλά να προηγηθούν άλλα πράγματα, ενώ ερωτηθείς εάν θα καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον Αλέξη Τσίπρα για τη διευθέτηση του, απάντησε θετικά.


Διαφωνούμε με τον κ. Τσίπρα έχουμε άλλο ιδεολογικό προσανατολισμό, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ, ενώ σχετικά με τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι δεν θα σηκώσει τους τόνους.


Σε ερώτηση σχετικά με τη δήλωση του πρωθυπουργού, περί σύλληψης στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι δεν είναι σωστό να αφήνονται υπονοούμενα για τη σύλληψη του.


Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «φοράει το κοστούμι του μεταρρυθμιστή αλλά στην ουσία διώχνει τις επενδύσεις», ενώ είπε ακόμη ότι η Ελλάδα διαθέτει στελεχιακό δυναμικό και έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα για να προσελκύσει επενδύσεις.


Αξιολόγηση


Αναφερόμενος στο κλείσιμο της αξιολόγησης ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι ενώ ο κ. Τσίπρας υπέγραψε το τρίτο πρόγραμμα, καθυστέρησε 8 μήνες να κλείσει την πρώτη αξιολόγηση με αποτέλεσμα τον κόφτη. Υπάρχουν 2,8 δισ. ευρώ που δεν έχουν ακόμα εκταμιευθεί λόγω των καθυστερήσεων, σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και εξέφρασε την απορία για την καθυστέρηση.


Τηλεοπτικές άδειες


Σε ότι αφορά τις τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι η ΝΔ έχει υποστηρίξει πως ο νόμος είναι αντισυνταγματικός.


Τόνισε ότι εγείρονται σοβαρά θέματα για τα πόθεν έσχεν των υπερθεματιστών και πρόσθεσε: «Άκουσα τον κ. Τσίπρα, να λέει, πως όποιου υπερθεματιστή το πόθεν έσχες είναι προβληματικό, η άδεια θα πάει στον επόμενο. «Αλήθεια;», διερωτήθηκε ο κ. Μητσοτάκης, «δεν έγινε έλεγχος στα Πόθεν Έσχες;»


Πάντως υπογράμμισε ότι η ΝΔ θα καταργήσει το νόμο Παππά και δεν θα ορίσει αριθμητικά τις άδειες. Θέλουμε πολυφωνία και όχι έλεγχο, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.


ΕΛΣΤΑΤ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

youtube νταλαρας κουγιουμτζης

κτελ μεσσηνιας κηφισος τηλ Ειδικότερα, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νησων Αιγαίου ανακοίνωσε το κατά πλειοψηφία προτεινόμενο Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, των εμπορικών συλλόγων μελών της λεκανοπεδίου Αττικής, ως ακολούθως: youtube νταλαρας κουγιουμτζης διακοπες κωνσταντινουπολη απο κρητη Πέμπτη 29 Μαρτίου από 9:00 έως 21:00 Παρασκευή 30 Μαρτίου από 9:00 έως 21:00 Σάββατο 31 Μαρτίου από 9:00 έως 18:00 Κυριακή 1 Απριλίου από 11:00 έως 18:00 Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου από 9:00 έως 21:00 Μ. Τρίτη 3 Απριλίου από 9:00 έως 21:00 Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου από 9:00 έως 21:00 Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου από 9:00 έως 21:00 Μ. Παρασκευή 6 Απριλίου από 13:00 έως 19:00 Μ. Σάββατο 7 Απριλίου από 9:00 έως 15:00

περιγραφω τη γειτονια μου εκθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, ο δικυκλιστής κινούταν από Λαμία προς Δομοκό και εμβόλισε αυτοκίνητο που επιχείρησε αναστροφή ή βγήκε κάθετα στο δρόμο από πάρκινγκ που βρίσκεται στο 1ο χλμ Λαμίας-Δομοκού, λίγο μετά τον κόμβο της Ξηριώτισσας. περιγραφω τη γειτονια μου εκθεση Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άτυχος δικυκλιστής, αλλά και ο οδηγός του αυτοκινήτου σκοτώθηκαν ακαριαία. χοντρο αλατι μεσολογγιου Στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Τροχαία, χωρίς ωστόσο να μπορέσει κάνεις να βοηθήσει τους δυο οδηγούς που διακομίστηκαν νεκροί στο νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός της μηχανής είναι 27χρονος στρατιωτικός από Λαμία και μόλις είχε αγοράσει τη μηχανή. Ο 57χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ήταν επίσης Λαμιώτης και διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων. Τα ακριβή αίτια του διπλού θανατηφόρου ερευνά η τροχαία Λαμίας. pillsbury pizza timi

τζακι νερου ξυλου πελλετ

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία τζακι νερου ξυλου πελλετ Αττική καιρός: γενικά αίθριος. άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. εχει αλλη σημαδια φετα ηπειρος ελαφρυ θερμιδες Θεσσαλονίκη καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Μακεδονία, Θράκη καιρός: Στην κεντρική Μακεδονία λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 βαθμιαία πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. θερμοκρασία: από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος καιρός: γενικά αίθριος. Τ